Sound Quality Installs  *  Sound Pressure Level Installs  *  MultiMedia Installs  *  Links  *  Chat  *  Forum  *  Wiki   *  Facebook   *  Twitter
Algemeen
 Adverteren 
 Frontpage 
 Maak een showcase 
 Leden Login 
 Wallpapers 
 Koffie Corner Test 
 Verwijzende Sites 
 
EMMA Nederland
 EMMA Website 
 EMMA Foto Gallerij 
 
CarAudio TheoriŽn
 Braintraining 
 
Produkten
 Sponsor Nieuws 
 (Nieuwe) Produkten 
 Waar kan ik wat kopen 
 Kaart van Preferred Shops 
 Reviews/Test 
 
Workshop
 Do it yourself ! 
 
CarAudio Evenementen
 Agenda 
 de beste shows 
 Meest bekeken pics 
 Laatst bekeken pics 
 
Installs
 De laatste 50 Installs 
 De Top 50 Installs 
 Sound Quality 
 Sound Pressure Level 
 Multi-Media 
 
Software
 WinISD Box Design 
 Probox2000 
 

 
Kijk ook eens hier
 
 
 
 

Advertentie
 
Beste Car Audio Shop
 

Advertentie
 
 

   
Boyds Koffie Corner Test

   
  Hier gaat het allemaal om: De koffie !! Daarvoor waren Borreltje en Ikzelf helemaal naar Purmerend gekomen (voor ons beide toch al snel 150 km), ja je moet wat doen voor een lekker bakkie...    
     
  Geen versgezette koffie, maar deze automaat zet hem wel 'vers' Is een lekker bakje (8+), uiteraard hebben we ook wat gedoneerd ...  
     
  En voor de (vaste) klanten een internetPC, die niet geheel ontoevallig show your sound als startpagina heeft. En ook al zie je Coerd en Andre niet veel op het forum, ze lezen des te meer ...  
     
  Er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Hier is Andre bezig een tft schermpje dusdanig te verbouwen zodat het in het dashboard past.   
     
  Nog even kijken of het past, verrast door de camera van Bor :-P (die kale lelijkerd rechts ben ik overigens: ook wel Riesh genaamd)    
     
  Even een overzxichtfoto van de demowand, zoals je ziet genoeg keus voor de verwende luisteraar. CDT, JL audio, RF, Audio-System, Hertz, Tru, Zapco. Dit is slechts een greep uit de vele topmerken die men kan leveren.   
     
  nog even een andere foto, met de 2 vitrine kasten. Helaas is de Phoenix Gold Route 66 (linklsonder) overleden. maar weggooien is eeuwig zonde natuurlijk. Dit is een legendarische versterker.    
     
  De ondertussen legendarische demo zuiltjes van Andre. Mensen die vroeger wel eesn bij Boyds geweest zijn, weten dat deze vroeger in de luisterruimte boven stonden. Na de verbouwing is alles naar beneden gekomen, dus ook deze zuiltjes. De CDT set heeft plaatsgemaakt voor een Hertz HSk setje, die zeker voor de prijsklasse waarin ze vallen erg lekker klinken. (let ook even op de vitrine met de Tru versterker...)    
     
  Boyd himself in actie. Hierin was men tijdens ons bezoek druk bezig met het inbouwen van een CDT hd compo, een tru 4 kanaals versterker, en een speciale versievan de JL 10W6 sub: de 10W6 Annniversary Edition.   
     
  Waarom wil dat deurpaneel nou niet vast....   
     
  Coerd aan het werk... (hij wilde eigenlijk niet op de foto)   
     
  Druk bezig met een alarm en een cruisecontrol. Zoals je ziet geen klus is te groot :)   
     
  Mooi spul he dat mbquart...   
     
  Nog even een de vitrine met et mbquart spul. let eens op de 2e verdieping van onderen: een Butler buizenamp (erg zeldzaam)   
     
  Dit was toch ook wel een 2tal foto's waard. Onze eigen showyoursound speakerkabel !!   
     
  Tot zover onze reportage. De koffie was goed (we kregen zelfs een tweede bakkie) en Andre praate zoals gewoonlijk weer honderduit (gezellig !!) Iedereen die nieuwsgierig is naar de koffie (of de caraudio), kijk even op http://www.boyds.nl om het adres of een telnr te vinden.    
     
CommerciŽle Mededeling
Copyright (C) 2018 ShowYourSound, GK ICT Diensten, Boyds Car Audio & Electronics, Alle rechten voorbehouden. webmaster@showyoursound.nl Over ShowYourSound.nl
Deze pagina is gegenereerd in 0,016 Seconden.

Sites: showyoursound.nl,showyoursound.eu, showyoursound.de, show-your-sound.com, showyoursound.ru, showyoursound.net