Sound Quality Installs  *  Sound Pressure Level Installs  *  MultiMedia Installs  *  Links  *  Chat  *  Forum  *  Wiki   *  Facebook   *  Twitter
Algemeen
 Adverteren 
 Frontpage 
 Maak een showcase 
 Leden Login 
 Wallpapers 
 Koffie Corner Test 
 Verwijzende Sites 
 
EMMA Nederland
 EMMA Website 
 EMMA Foto Gallerij 
 
CarAudio Theoriën
 Braintraining 
 
Produkten
 Sponsor Nieuws 
 (Nieuwe) Produkten 
 Waar kan ik wat kopen 
 Kaart van Preferred Shops 
 Reviews/Test 
 
Workshop
 Do it yourself ! 
 
CarAudio Evenementen
 Agenda 
 de beste shows 
 Meest bekeken pics 
 Laatst bekeken pics 
 
Installs
 De laatste 50 Installs 
 De Top 50 Installs 
 Sound Quality 
 Sound Pressure Level 
 Multi-Media 
 
Software
 WinISD Box Design 
 Probox2000 
 

 
Kijk ook eens hier
 
 
 
 

Advertentie
 
Beste Car Audio Shop
 

Advertentie
 
 

   


RockFord Fosgate 2007 TOPGUN Training, kwaliteit waar je wat van leert, ziet en hoort!


Ook in 2007 is RockFord Fosgate actief met zijn klanten!

Afgelopen maandag 22 oktober 2007 hebben Car Systems Europe BV en Car Systems Benelux BV (leverancier van RockFord Fosgate) weer een leerzame dag georganiseerd voor al hun trouwe klanten.
In samenwerking met de 'Bredase Autoshop' (Circuit) te Breda kregen ruim 40 klanten de gelegenheid om de georganiseerd training van CSE/CSB bij te wonen

Deze dag stond in het teken van “hoe kan ik makkelijk en efficiënt kan werken met Polyester”
De training ook wel ‘TOP GUN ’ genoemd gaf de uitleg hoe je op een simpele wijze de meest mooie vormen kan maken met polyester, voor in de auto, boot caravan e.d.

Onder begeleiding van Cleas Nord ( Technisch marketing specialist van RockFord Corporation) en John Lammers ( Sales Director van Car Systems Europe) werd stap voor stap uitgelegd hoe je het beste kan voorbereiden, en hoe je het beste polyester kan bewerken en verwerken met simpel gereedschap.

Vooral spectaculair om te zien is hoe de klanten hun eigen vormen gingen bedenken en maken, en hoe snel en tijdbesparend je te werk kan gaan. Niet alleen de training was interessant maar ook de samen werking onderling was verbazing wekkend goed. ( zie foto’s )

Deze dag was perfect georganiseerd en er was genoeg te eten en te drinken overdag, roken moest wel buiten gebeuren i.v.m. de chemische reactie van het polyester.

Na een dag hard werken werden deze klanten uitgenodigd om uitgebreid te gaan eten in het Hotel Campanille te Breda, om zo even met elkaar de ervaringen e.d uit te wisselen van die dag.

De avond werd afgesloten in het Hotel met een ‘’Product Training’’ mede Cleas Nord en John Lammers en Jorden Huismans ( commercieel directeur CSB )gaven het woord die avond. Vele extra uitgenodigde klanten hebben deze ‘’product’’training bij gewoond, om tevens de kwaliteit te ervaren bij CSB, en van de kwaliteit producten die CSB onder zijn hoede heeft en neemt.

Mede dankzij de interne Technische Dienst van CSB/CSE en haar klanten zal ook in de toekomt, de product kwaliteit en ondersteuning in een hoog vaandel blijven staan. Zoals ook de klanten ervaren hebben op deze dag!Contact Informatie:

Car Systems Benelux
Takkebijsters 2
4801 LJ Breda
Nederland

Telefoon 076-5723636
Telefax 076-5723637

Website http://www.csb.nl/

Stuur een E-Mail naar Car Systems Benelux.


Waar kan ik Rockford Fosgate produkten bekijken of kopen?


Commerciële Mededeling
Copyright (C) 2018 ShowYourSound, GK ICT Diensten, Boyds Car Audio & Electronics, Alle rechten voorbehouden. webmaster@showyoursound.nl Over ShowYourSound.nl
Deze pagina is gegenereerd in 0,016 Seconden.

Sites: showyoursound.nl,showyoursound.eu, showyoursound.de, show-your-sound.com, showyoursound.ru, showyoursound.net