Sound Quality Installs  *  Sound Pressure Level Installs  *  MultiMedia Installs  *  Links  *  Chat  *  Forum  *  Wiki   *  Facebook   *  Twitter
Algemeen
 Adverteren 
 Frontpage 
 Maak een showcase 
 Leden Login 
 Wallpapers 
 Koffie Corner Test 
 Verwijzende Sites 
 
EMMA Nederland
 EMMA Website 
 EMMA Foto Gallerij 
 
CarAudio TheoriŽn
 Braintraining 
 
Produkten
 Sponsor Nieuws 
 (Nieuwe) Produkten 
 Waar kan ik wat kopen 
 Kaart van Preferred Shops 
 Reviews/Test 
 
Workshop
 Do it yourself ! 
 
CarAudio Evenementen
 Agenda 
 de beste shows 
 Meest bekeken pics 
 Laatst bekeken pics 
 
Installs
 De laatste 50 Installs 
 De Top 50 Installs 
 Sound Quality 
 Sound Pressure Level 
 Multi-Media 
 
Software
 WinISD Box Design 
 Probox2000 
 

 
Kijk ook eens hier
 
 
 
 

Advertentie
 
Beste Car Audio Shop
 

Advertentie
 
 

   
Pioneer AVH-P6400CD & AVH-P6400R Breedbeeldschermen deel 2


Klik op het logo om Pioneer showcase's te bekijken !!
 
 

AVH-P6400CD & AVH-P6400R

Deze 6.5” schermen zijn uitermate compleet : Breedbeeldschermen met anti-reflectieve laag, gemotoriseerd mechanisme, groot afneembaar front, geÔntegreerde Mosfet 50 versterker en RDS-tuner, 3 Hi-volt pre-outs en een CD-audio mechanisme (AVH-P6400CD).

Het audio gedeelte behoort met de EEQ, de SFEQ, een High pass filter en Low pass filter tot de absolute top.

Een knappe OSD (On Screen Display) en voldoende toetsen op het frontpaneel maken de bediening uiterst eenvoudig. Bovendien wordt er standaard een IR afstandsbediening bijgeleverd voor een nog grotere functionaliteit.

Indien deze schermen met een Pioneer navigatiesysteem gecombineerd worden, wordt de stembegeleiding via het normale audio kanaal weergegeven, waarbij de muziek gemute wordt. Bovendien kunnen dan tal van audio en bedieningsfuncties van de AVH-P6400CD & AVH-P6400R eveneens met de sprekeronafhankelijke spraakherkenning bediend worden.

Ook kan een combinatie op het scherm getoond worden van audio en navigatie menu’s, waarbij de gebruiker de keuze heeft op welk van de 2 de nadruk wordt gelegd.

Tenslotte is er veel ruimte voor uitbreiding. Zo zijn deze toestellen geschikt om een DVD-speler, een TV-tuner, een DAB-tuner, een Multi-CD of een combinatie van verschillende van deze units aan te sturen.

 

Achteruitrijcamera & Dode-Hoekcamera (Automatisch)

Net zoals de meeste Pioneer schermen zijn deze toestellen eveneens uitgerust met een prioriteitsschakeling voor het beeld. Dit wil zeggen dat een achtercamera kan aangesloten worden, en dat dit beeld automatisch op het scherm verschijnt als de achteruitversnelling ingeschakeld wordt. Bovendien heeft Pioneer samen met een lokale camerafabrikant een unit ontwikkeld waardoor eveneens een dodehoek-camera kan aangesloten worden. Indien de rechter richtingaanwijzer ingeschakeld wordt, wordt dat beeld automatisch op het scherm getoond.

Pioneer wil op deze wijze vrachtwagenchauffeurs een extra stukje zicht, en bijgevolg veiligheid, aanbieden.

 
GEX-P6400TVP
 
AVH-P6400CD
 

Deze PAL TV-tuner werd speciaal voor de AVH reeks ontwikkeld.

Bovendien heeft hij een RCA-uitgang voor het aansturen van een achterscherm en een IR-afstandsbediening voor de rechtstreekse bediening. De 4-kanaals antenna diversity staat garant voor de best mogelijke TV-ontvangst in de wagen.

 

Bronvermelding

PIONEER BENELUX B.V.
Versterkerstraat, 10 1322 AP ALMERE - Postbus 3010 1300 EM ALMERE
PIONEER BELGIUM (branch office) - Haven 1087-Keetberglaan, 1 9120 MELSELE-BELGIUM
Pioneer Benelux (NL) : Tel : +31-36-538 77 77
Pioneer Belgium (B) : Tel : +32-3-570 05 00

Over Pioneer

Pioneer Corporation is wereldwijd een belangrijke speler in de markt van consumer electronics en audio/video voor gebruik in huis, in de wagen; en voor de professionele markten in twee belangrijke multimedia technologieŽn Ė DVD (Digital Versatile Disc) en Plasma displays (PDP). Pioneer stelt meer dan 28.000 personen te werk. Pioneer aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange (PIO), Euronext Amsterdam, Tokyo Stock Exchange en Osaka Securities Exchange.

 


Volgende pagina
CommerciŽle Mededeling
Copyright (C) 2018 ShowYourSound, GK ICT Diensten, Boyds Car Audio & Electronics, Alle rechten voorbehouden. webmaster@showyoursound.nl Over ShowYourSound.nl
Deze pagina is gegenereerd in 0 Seconden.

Sites: showyoursound.nl,showyoursound.eu, showyoursound.de, show-your-sound.com, showyoursound.ru, showyoursound.net