Sound Quality Installs  *  Sound Pressure Level Installs  *  MultiMedia Installs  *  Links  *  Chat  *  Forum  *  Wiki   *  Facebook   *  Twitter
Algemeen
 Adverteren 
 Frontpage 
 Maak een showcase 
 Leden Login 
 Wallpapers 
 Koffie Corner Test 
 Verwijzende Sites 
 
EMMA Nederland
 EMMA Website 
 EMMA Foto Gallerij 
 
CarAudio TheoriŽn
 Braintraining 
 
Produkten
 Sponsor Nieuws 
 (Nieuwe) Produkten 
 Waar kan ik wat kopen 
 Kaart van Preferred Shops 
 Reviews/Test 
 
Workshop
 Do it yourself ! 
 
CarAudio Evenementen
 Agenda 
 de beste shows 
 Meest bekeken pics 
 Laatst bekeken pics 
 
Installs
 De laatste 50 Installs 
 De Top 50 Installs 
 Sound Quality 
 Sound Pressure Level 
 Multi-Media 
 
Software
 WinISD Box Design 
 Probox2000 
 

 
Kijk ook eens hier
 
 
 
 

Advertentie
 
Beste Car Audio Shop
 

Advertentie
 
 

   
Pioneer AVR-W6100 Complete dakconsole


Klik op het logo om Pioneer showcase's te bekijken !!
 
Pioneer AVR-W6100
 
Complete dakconsole
 
Met de AVR-W6100 voorziet Pioneer een uitermate complete dakconsole. Een 6.5 inch breedbeeldscherm klapt neer en kan in de richting van de passagiers gedraaid worden. Een IR zender zendt het audio signaal naar de optionele, draadloze IR hoofdtelefoons voor optimaal luistercomfort, en dit zonder de bestuurder te storen. De nodige AV in- en uitgangen zorgen voor een ongekende flexibiliteit. De meegeleverde IR afstandsbediening laat een makkelijke bediening toe.
 
AVR-W6100
 

AVR-W6100

Het 6.5” Activ matrix TFT scherm met lage reflectie kan in verschillende standen geklapt en gedraaid worden voor een optimale kijkhoek van de passagiers. De ingebouwde binnenverlichting kan aan de installatie van de wagen aangesloten worden om eventueel de standaard binnenverlichting te vervangen.

Een IR-afstandsbediening wordt meegeleverd en de console heeft een IR-zender om het audiosignaal naar de draadloze hoofdtelefoons te sturen. 3 AV-ingangen, waarvan er ťťn aan de console zelf, laten de eenvoudige aansluiting van verschillende AV-bronnen toe. De CD-AR600 AV remote kabel heeft zelfs een “Remote control IR signal transmitter”, waardoor de weggebouwde AV-bron eveneens van in de wagen met de afstandsbediening gestuurd kan worden. De source selector, die zowel op het scherm als via de afstandsbediening te controleren valt, maakt een bron kiezen makkelijk. Een AV-uitgang maakt doorlinken naar een volgend scherm kinderspel.

Bovendien is het deze dakconsole uitgerust met een TV-tuner input. Hiervoor ontwikkelde Pioneer de zeer kleine GEX-6100TVP Pal TV-tuner.

 
GEX-6100TVP
Pioneer SE-IRM250
 
Draadloze hoofdtelefoons
 
Deze draadloze hoofdtelefoons op batterijen hebben een individuele volume controle en schakelen automatisch uit als ze 3 minuten van een audio signaal verstoken blijven. De noise mute garandeert een ruisvrije ontvangst.
 
SE-IRM250
 
 

Bronvermelding

PIONEER BENELUX B.V.
Versterkerstraat, 10 1322 AP ALMERE - Postbus 3010 1300 EM ALMERE
PIONEER BELGIUM (branch office) - Haven 1087-Keetberglaan, 1 9120 MELSELE-BELGIUM
Pioneer Benelux (NL) : Tel : +31-36-538 77 77
Pioneer Belgium (B) : Tel : +32-3-570 05 00

Over Pioneer

Pioneer Corporation is wereldwijd een belangrijke speler in de markt van consumer electronics en audio/video voor gebruik in huis, in de wagen; en voor de professionele markten in twee belangrijke multimedia technologieŽn Ė DVD (Digital Versatile Disc) en Plasma displays (PDP). Pioneer stelt meer dan 28.000 personen te werk. Pioneer aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange (PIO), Euronext Amsterdam, Tokyo Stock Exchange en Osaka Securities Exchange.

 


Volgende pagina
CommerciŽle Mededeling
Copyright (C) 2018 ShowYourSound, GK ICT Diensten, Boyds Car Audio & Electronics, Alle rechten voorbehouden. webmaster@showyoursound.nl Over ShowYourSound.nl
Deze pagina is gegenereerd in 0,016 Seconden.

Sites: showyoursound.nl,showyoursound.eu, showyoursound.de, show-your-sound.com, showyoursound.ru, showyoursound.net