Sound Quality Installs  *  Sound Pressure Level Installs  *  MultiMedia Installs  *  Links  *  Chat  *  Forum  *  Wiki   *  Facebook   *  Twitter
Algemeen
 Adverteren 
 Frontpage 
 Maak een showcase 
 Leden Login 
 Wallpapers 
 Koffie Corner Test 
 Verwijzende Sites 
 
EMMA Nederland
 EMMA Website 
 EMMA Foto Gallerij 
 
CarAudio Theoriën
 Braintraining 
 
Produkten
 Sponsor Nieuws 
 (Nieuwe) Produkten 
 Waar kan ik wat kopen 
 Kaart van Preferred Shops 
 Reviews/Test 
 
Workshop
 Do it yourself ! 
 
CarAudio Evenementen
 Agenda 
 de beste shows 
 Meest bekeken pics 
 Laatst bekeken pics 
 
Installs
 De laatste 50 Installs 
 De Top 50 Installs 
 Sound Quality 
 Sound Pressure Level 
 Multi-Media 
 
Software
 WinISD Box Design 
 Probox2000 
 

 
Kijk ook eens hier
 
 
 
 

Advertentie
 
Beste Car Audio Shop
 

Advertentie
 
 

   
Zanon Car Multimedia Systems komt naar Europa

 

Zanon ontwikkelt en levert geavanceerde multimedia systemen en -producten voor in de auto. Zoals multimedia disc spelers, LCD TFT kleuren beeldschermen en andere infotainment systemen. Het unieke concept van Zanon, draait om eenvoudig te installeren kwaliteitsproducten met een gunstige prijs & kwaliteit verhouding. Voorop staat dat u comfortabel onderweg kunt met een veilig Zanon Multimedia Systeem dat volledig voldoet aan uw eigen wensen.

De populariteit van entertainment in de auto groeit, maar het hoge prijsniveau van aftermarket multimediasystemen en complexe installatieprocedures verhinderen de doorbraak van DVD en TV in de auto. Onder de naam Z-MEK 56 (Zanon’s Multimedia Entertainment Kit) brengt Zanon, als eerste fabrikant, in Europa een all-in-one pakket op de markt: een 5.6” LCD TFT kleurenscherm, een multimedia disc-speler, een hoofdtelefoon, een hoofdsteunbeugel en alle vereiste bekabeling voor 699 euro inclusief btw. Zanon hanteert uitstekende leveringsvoorwaarden en geeft op bijna alle producten twee jaar garantie. Alle producten hebben de automotive test doorstaan en zijn bestand tegen temperatuurschommelingen en zijn shock proof.

Zanon heeft een breed scala aan producten, zoals 5.6”, 6.8” en 7” LCD TFT kleurenmonitoren, multimedia disc spelers, TV-tuners, park distance control, achteruitrijcamera’s en diverse accessoires. Het 6.8” LCD TFT kleurenscherm voor montage aan de dakhemel, is bijzonder geschikt voor gebruik in MPV’s (Multi Purpose Vehicles) of SUV’s (Sports Utility Vehicles). Om computerspelletjes op een groot kleurenscherm te spelen, levert Zanon een zeer compacte en voordelige interface voor spelcomputers. De mogelijkheden van de Zanon multimedia systemen zijn eindeloos en volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen.

Op dit moment vraagt inbouw van een multimediasysteem veel tijd en vaardigheid. Verkopende partijen schakelen inbouwstations in die zijn gespecialiseerd in het inbouwen van monitoren in de hoofdsteun, hetgeen hoge installatiekosten met zich mee brengt. Dat het inbouwen eenvoudiger kan, bewijst Zanon met een speciaal ontwikkelde universele monitorbeugel, die aan meer dan 95 procent van alle autohoofdsteunen gemonteerd kan worden. Met deze beugel kan de monitor snel geďnstalleerd worden en aan diefstal preventie is ook gedacht, want in een simpele handbeweging kunt u de monitor zelf weer demonteren. Eenvoudige installatie geldt ook voor de overige producten. Het motto van Zanon is dat de gemiddelde doe-het-zelver zelf zijn Zanon Car Multimedia System kan inbouwen.

De nadruk ligt op het Car Multimedia-programma en Car Communication in de breedste zin van het woord. Zanon blijft ontwikkelen op dit gebied. Medio september 2002 introduceert Zanon in Nederland de eerste echte auto PC’s, op basis van PC platforms met een Windows CE oplossing en een Windows XP oplossing. Deze PC’s zijn geschikt voor een combinatie van navigatie, Office applicaties, e-mail en entertainment. Dit alles met een GPRS data overdracht, zodat de snelheid van de PC vergelijkbaar is met de snelheid van de PC die u thuis gebruikt. Deze PC’s zijn tevens te gebruiken als uitbreiding op de multimedia mogelijkheden voor de passagiers op de achterbank.


Meer informatie kunt u vinden op http://www.zanon.biz

 
 
Commerciële Mededeling
Copyright (C) 2018 ShowYourSound, GK ICT Diensten, Boyds Car Audio & Electronics, Alle rechten voorbehouden. webmaster@showyoursound.nl Over ShowYourSound.nl
Deze pagina is gegenereerd in 0 Seconden.

Sites: showyoursound.nl,showyoursound.eu, showyoursound.de, show-your-sound.com, showyoursound.ru, showyoursound.net